게시판

글보기
제목2018 경기상상캠퍼스 숲속 영화제 <포레 시네마 Forêt Cinema>2018-07-30 13:46:06
작성자
첨부파일Forêt Cinema KorEng Leaflet 포레 시네마 국영문 안내문.jpg (1.75MB)

(*첨부파일명이 제대로 보이지 않는다면 인터넷 창에서

Alt키+T 함께 누르고 호환성 보기 설정- sscampus.kr 추가해주세요)

숲속 영화제 <포레 시네마 Forêt Cinema>

‘모두의 숲, 미래의 캠퍼스’ 경기상상캠퍼스에서 8월 한 달간 포레 시네마 <Forêt Cinema>를 개최합니다.

​영화를 사랑하는 시민 분들과 무더운 여름밤 경기상상캠퍼스로의 피서를 희망하는 많은 분들의 참여 부탁드립니다.

​상영일정 및 사전 프로그램에 관한 자세한 내용은, 본 게시글에 첨부된 국/영문 안내문을 확인해주십시오. 감사합니다!

Gyeonggi Sangsang Campus is pleased to announce a series of movie screening event, <Forêt Cinema> from August 4th to 25th 2018.

If you love movies and hope to make pleasant summer memories with your friends and families, please come and enjoy <Forêt Cinema>!

Please download the attached Korean/English leaflet for the detailed information about the screening and activities. Thanks a lot 🙂